diumenge, 17 juliol, 2016
Vuit afortunats podran gaudir de les propostes de les poblacions catalanes que participaven en aquesta acció comercial

L’Ajuntament de Falset va lliurar dissabte els premis de la campanya Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir. Cada un dels premiats podrà gaudir de les propostes de quatre de les poblacions que participaven en aquesta campanya comercial que s’ha dut a terme arreu de Catalunya.

Els afortunats han estat Eva Roda, Joan Pallarès, Rosa Maria Gudí, Meritxell Reinosa, Ariadna Aliagas, Núria Muntané, Alex Pellejà i Cristina Vilar.

L’acte d’entrega de premis, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament, va comptar amb la participació de l’alcalde, Jaume Domènech; el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Muntané; el regidor d’Hisenda, Miquel Puig; la regidora de Joventut i Comunicació, Núria Borja, i el secretari de l’Associació de Comerciants de Falset, Enric Calvo.

El 22 d'octubre, dia per gaudir de la proposta de Falset

D’altra banda, cal recordar que Falset, com a municipi que participava en aquesta campanya comercial, també ha ofert una proposta per ser sortejada a la resta de poblacions que hi participaven. En el cas de Falset, consta d’una visita guiada al Castell del Vi, una visita i tast a la Cooperativa Falset Marçà, un tast de vins a Aguiló Vinateria, un tast d’olis i degustació de productes de la terra a Priorat Natur, una degustació de gastronomia local i un present del territori obsequi de l’Ajuntament. La data escollida perquè els premiats puguin gaudir d’aquesta intensa jornada que se’ls hi ha preparat a Falset serà el dia 22 d’octubre.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jun
ATENCIÓ; La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, romandrà tancada del dia 17 fins el 22 de juny per organitzar el magatzem.