dilluns, 4 gener, 2016
La publicació se suma a altres accions que l’equip de govern ha posat en marxa per reforçar la comunicació amb els veïns del poble

Aquest Nadal s’ha distribuït el primer número de “Falset”, la revista municipal editada per l’Ajuntament. La publicació recull informació institucional, notícies locals i comarcals, entrevistes, història i opinió, entre altres. La revista, que és gratuïta i de la qual se’n faran tres edicions l’any, s’emmarca en la voluntat del consistori de reforçar la comunicació amb els veïns de Falset. La regidora Núria Borja subratlla que “la comunicació és i serà un dels puntals de l’acció de govern, ja que l’entenem com la base d’una bona relació entre l’Ajuntament i els falsetans i falsetanes”. “La comunicació és un exercici de transparència amb el qual volem mostrar la nostra clara i inequívoca vocació de servei”, afegeix.

En aquest sentit, la revista Falset se suma a altres accions que l’equip de govern ha posat en marxa recentment, com el nou web municipal, la tramesa quinzenal d’un butlletí electrònic i la possibilitat de rebre els pregons al mòbil gràcies a l’aplicació eBando. A aquestes accions cal afegir-hi l’enviament dels pregons per correu electrònic o el perfil de l’Ajuntament de Falset a la xarxa social Facebook, accions que ja s’estaven duent a terme.

El sumari del primer número de “Falset” inclou una entrevista amb Anna Masip, periodista falsetana que presenta el TN Comarques de TV3 a la demarcació de Tarragona; un reportatge sobre els 100 anys de l’Escola Antoni Vilanova; un bloc d’opinió on hi tenen cabuda els grups polítics amb presència a l’Ajuntament; la secció “La Foto revelada”, que mostra una imatge del refugi antiaeri de Falset; un bloc amb apunts informatius de la comarca del Priorat, i, lògicament, notícies d’àmbit local. Entre aquestes destaquen l’aprovació del pressupost municipal, les dades estadístiques que confirmen la Biblioteca de Falset com a referent cultural, les subvencions per a activitats extraescolars, la programació i les novetats del teatre L’Artesana, i la posada en marxa de la campanya de sensibilització “Jo recullo la caca”, adreçada als propietaris de gossos.

La revista “Falset”, amb un tirada de 1.500 exemplars, s’ha repartit per totes les cases de la població i també pot ser recollida a les oficines de l’Ajuntament.