divendres, 8 setembre, 2017
El curs 2016-2017, 18 alumnes van poder accedir a activitats extraescolars gràcies als ajuts concedits a les famílies

L’Ajuntament de Falset subvencionarà un any més la participació en activitats extraescolars a alumnes de Falset que cursin els seus estudis en centres de la població. L’objectiu és afavorir la participació en les activitats organitzades pels centres educatius, les AMPA i altres entitats domiciliades a Falset a alumnes que es trobin en una situació desafavorida. 

Les activitats extraescolars permeten als infants i joves adquirir un control del temps i aprendre a organitzar-se, conèixer espais diferents, fomentar la seva socialització, reforçar coneixements específics i desenvolupar la convivència, el respecte i la tolerància.

L’Ajuntament de Falset entén que les activitats extraescolars tenen un propòsit educatiu i un efecte formatiu en la ment, el caràcter i la capacitat física de l’individu. Per aquest motiu, “un any més hem cregut oportú obrir una línia de subvencions que dóna a tots els alumnes l’oportunitat d’accedir a aquestes activitats”, afirma Núria Borja, regidora de Serveis Socials del consistori. “Creiem que és un deure fomentar la participació dels alumnes en unes activitats que són enriquidores en molts aspectes”, subratlla la Borja.

El termini per presentar les sol·licituds de subvenció ja és obert. Cal tenir en compte, entre altres, la finalitat de la subvenció i els terminis que es detallen en les bases, així com els requisits que es demanen als beneficiaris i els barems pels quals es determinen els imports dels ajuts, ajuts que seran d’un màxim del 90% del cost de l’activitat extraescolar i fins a 20€/mes/alumne.

El curs 2016-2017, 18 alumnes van poder accedir a activitats extraescolars gràcies als ajuts que l’Ajuntament va concedir a les famílies. Entitats com l’AMPA, l’Escola de Futbol Priorat Esportiu, el Centre Holístic Ganesha i el Club d’Atletisme Ascó no només van incorporar aquests alumnes a les activitats extraescolars que organitzaven, sinó que també van mostrar una predisposició molt gran a col·laborar amb l’Ajuntament i proporcionar tota mena de facilitats.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset informa que la setmana del 16 al 23 de juny romandrà tancada al públic, ja que es duran a terme reformes al magatzem.

D'altra banda, a partir del dia 25 de juny, serà vigent l'Horari d'Estiu.
Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).