divendres, 14 octubre, 2016
La trobada va servir per tractar qüestions sobre justícia i món local, així com per parlar del bon servei que presta el jutjat de Falset

El conseller de Justícia de la Generalitat, Carles Mundó, va visitar aquest dijous l’Ajuntament de Falset, on va ser rebut per l’alcalde Jaume Domènech. En el transcurs de la trobada, conseller i alcalde van posar sobre la taula diversos assumptes relacionats amb la justícia i el món local, i van parlar també sobre el bon servei que es presta des del jutjat de Falset.

Com és costum sempre que l’Ajuntament rep una visita institucional, el conseller de Justícia va procedir a signar en el llibre d’honor del consistori.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.