dimarts, 9 febrer, 2016
Les activitats programades tindran lloc els dies 5 i 6 de març i serviran per recaptar fons per comprar aliments i medecines

L’Ajuntament de Falset està immers en l’organització d’unes jornades solidàries, el 5 i 6 de març, per recaptar fons i poder ajudar les víctimes de la sagnant guerra civil que assota Síria des de l’any 2011. A través de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats (ACNUR), els fons recaptats serviran per fer arribar aliments i medecines a les persones que no han pogut fugir de la guerra i segueixen patint els horrors d’aquest conflicte armat.

En els propers dies, Joan Raventós, president del Comitè Català de l’ACNUR, explicarà en una xerrada com s’empraran els diners que, gràcies a la solidaritat dels falsetans, es puguin recaptar.

Aquesta xerrada servirà també per presentar i donar el tret de sortida a totes les activitats programades per als dies 5 i 6 de març, entre les quals s’hi compten una caminada, un partit de futbol, un berenar popular, un sopar, rifes i moltes sorpreses més.

Jaume Domènech, alcalde de Falset, afirma que “no es poden tancar els ulls davant la barbàrie que pateix el poble sirià, amb milers de famílies i infants que viuen diàriament un infern”. “No dubto que els veïns i veïnes de Falset es bolcaran en totes i cada una de les activitats solidàries que estem organitzant amb la col·laboració de l’ACNUR”, conclou Domènech.