dimarts, 12 abril, 2016
Alguns usuaris no tenen cura de mantenir les instal·lacions netes.
La mesura s’empren arran de l’ús inapropiat de les instal·lacions i dels desperfectes ocasionats per algunes persones

L’Ajuntament de Falset ha decidit controlar l’accés i l’ús de la pista poliesportiva de la piscina municipal. Així doncs, els usuaris que vulguin accedir-hi per practicar-hi esport hauran de demanar hora a les oficines de l’Ajuntament o bé sol·licitar-ne l’obertura als agents municipals via telefònica. L’ús de la pista poliesportiva seguirà sent gratuït.

La mesura s’ha emprés arran del mal ús que en algunes ocasions s’havia fet d’aquestes instal·lacions i dels desperfectes que hi han causat algunes persones. De fet, els vigilants municipals han documentat fotogràficament aquests actes vandàlics i alguns usuaris de la pista poliesportiva també han alertat l’Ajuntament de la utilització no apropiada de la instal·lació per part d’altres persones.

Carlos Brull, regidor d’Esports, afirma que “sabem que, a vegades, per culpa d’uns pocs hem de prendre mesures que no ens agraden i que afecten a usuaris que sí que tenen cura i fan bon ús de les instal·lacions públiques”. Amb tot, Brull insisteix que “la mesura no vol restringir l’accés a la pista, sinó tot el contrari, vol assegurar-ne l’accés als veïns que volen practicar-hi esport, per tal que ho puguin fer, a més, en unes instal·lacions en bon estat”

Foto: Alguns usuaris no tenen cura de mantenir les instal·lacions netes.