dilluns, 27 febrer, 2017
El bateria d’Els Pets es reivindica en aquest espectacle com a cantant, amb temes propis i adaptacions d’artistes nacionals i internacionals

El teatre L’Artesana de Falset acollirà aquest dissabte 4 de març, a les 22h, el concert de Joan Reig. En aquest espectacle, però, el reconegut bateria d’Els Pets deixa de banda les baquetes i assumeix el rol de cantant, reivindicant-se com a autor de cançons escrites per als seus grups (Els Pets i Mesclat) i d’altres inèdites.

En aquest recital de petit format, en el qual Reig s’acompanya del guitarrista Sergi Esteve, també si podran escoltar adaptacions molt personals d’artistes nacionals i internacionals. I és que el músic de Constantí dóna el seu toc particular a temes cèlebres de Lluís Llach, Ovidi Montllor, Joan Manuel Serrat, Jacques Brel, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival i Bob Dylan, entre altres.

Les entrades per al concert de Joan Reig i Sergi Esteve ja estan a la venda. Es poden adquirir per 10€ a l’Ajuntament de Falset, ja sigui de manera presencial, per telèfon al 977 83 00 57 o per correu electrònic a comunicació@falset.org i cultura@falset.org.

El concert de Joan Reig i Sergi Esteve no és l’únic espectacle musical de la programació d’hivern de L’Artesana. De fet, l’endemà dia 5, s’hi podrà gaudir del musical West Side Story, a càrrec de l’Orquestra i Cor de Professors de Música de Catalunya; el 19 de març, de The Hanfris Quartet, amb el seu repertori a capella de rock'n'roll, estàndards del jazz i swing, i el 26 de març, del Cor del Conservatori de Música Victòria dels Àngels, de Sant Cugat del Vallés.