dimecres, 26 octubre, 2016
El teatre L’Artesana acollirà el final d’una gira amb més de 60 concerts, en la qual el músic mallorquí ha presentat el seu darrer disc en solitari, el primer després de la dissolució d’Antònia Font

El músic balear Joan Miquel Oliver oferirà aquest divendres 28 d’octubre (22h, Teatre L’Artesana de Falset) l’últim concert de la gira de presentació de Pegasus, el seu tercer i darrer treball en solitari. Després d’iniciar la gira el 2015, recórrer nombrosos escenaris de l’Estat i oferir més de 60 concerts, el qui fou lletrista, compositor i guitarrista d’Antònia Font, serà a Falset per interpretar, entre altres, els 10 temes que integren l’àlbum. Ho farà acompanyat dels músics Jaume Manresa (teclats), també excomponent d’Antònia Font, i Xarli Oliver (bateria).

Pegasus és el primer disc en solitari de Joan Miquel Oliver després de la dissolució d’Antònia Font. Ha estat escollit un dels millors discs publicats l’any 2015. De fet, el mateix dia del llançament va ser número 1 d’ITunes i va entrar al número 15 de la Lista Oficial de Ventas espanyola. A més, el seu directe va ser considerat el segon millor directe estatal per part de la revista Rockdelux.

Carlos Brull, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Falset, destaca que “és una satisfacció que el programadors culturals pensin en el teatre L’Artesana com a espai idoni on portar-hi les seves propostes”. En aquest sentit, Brull afegeix que “el fet que Joan Miquel Oliver presenti Pegasus a Falset, com ho ha fet a grans teatres de Catalunya, Mallorca i Madrid, i a festivals com el Primavera Sound i Cap Roig, contribueix a posicionar L’Artesana en el circuit cultural català”.  

L’actuació de Joan Miquel Oliver està organitzada per Reusdigital.cat, LANOVA Ràdio, Ràdio Falset, Infocamp.cat i Surtdecasa.cat Camp de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset.

Les entrades es poden adquirir anticipadament al preu de 12 € a l’Ajuntament de Falset, Hotel Restaurant Lotus Priorat (carrer de Baix, 33, Falset), Calaix de Sastre (plaça de la Quartera, 19, Falset), Papereria Bassa (avinguda de les Comarques Catalanes, 13, Móra d'Ebre) i a la seu de Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio (raval de Santa Anna, 2, Reus). El preu de les entrades a taquilla és de 15 euros.