dimarts, 26 juliol, 2016
Els alcaldes dels ajuntaments de Móra d'Ebre, Falset i Gandesa, i els presidents dels consells comarcals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta han firmat avui a Móra d'Ebre una declaració institucional en defensa de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre

Aquesta és la resposta del territori a l'acord adoptat ahir per la Junta General de l'Hospital Sant Joan de Reus de destinar 4 milions d'euros de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre a eixugar els deutes de l'Hospital Sant Joan de Reus. L'acte, que ha tingut lloc a les dependències de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, ha volgut escenificar el front comú de les principals institucions de les tres comarques de referència de l'hospital morenc en defensa d'aquest centre sanitari.

Els signants han manifestat el seu total "desacord i rebuig" a l'acord de la Junta General de l'Hospital Sant Joan de Reus i han exigit a l'Ajuntament de Reus i a la Junta General que solucionin els problemes econòmics de  l'hospital de Sant Joan "sense lesionar el patrimoni i els interessos de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre".

També han exigit que "s'estableixi d'immediat el mecanisme adient per restituir els 4 milions d'euros esmentats a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre" perquè es puguin tirar endavant les inversions en infraestructura, equipament i ampliació de serveis que necessita aquest centre hospitalari i que exigeix el territori.

Finalment, els reunits han reclamat el traspàs de la gestió de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre a les institucions del territori (Ribera d'Ebre, Priorat i Terra Alta) per a evitar situacions com aquestes i per rellançar el programa sanitari Altebrat, que afecta les tres comarques.

L'acte ha comptat amb la presència de Joan Piñol i Jaume Domènech, alcaldes de Móra d'Ebre i Falset, respectivament; de Carles Luz, alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta; de Gemma Carim, presidentca del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, i de Joan Carles Garcia, president del Consell Comarcal del Priorat.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.