dilluns, 13 juny, 2016
La data escollida perquè els premiats puguin gaudir de la intensa jornada que se’ls hi ha preparat a Falset és el dia 22 d’octubre

Aquest mes de juny es desenvolupa la campanya Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, una campanya comercial en la qual hi participen una trentena de poblacions catalanes, entre aquestes Falset. El funcionament de la campanya es basa en uns cupons que es distribueixen entre els clients dels comerços al llarg del d’aquest mes, cupons que permeten entrar en el sorteig dels diferents premis que ofereixen els municipis participants d’aquesta acció de promoció comercial.

Els guanyadors d’aquests premis s’escolliran en un sorteig el 9 de juliol, i una setmana després, el dia 16, es donaran a conèixer els noms dels afortunats.

En el cas de Falset, el premi al que opten els clients de la resta de poblacions consta d’una visita guiada al Castell del Vi, una visita i tast a la Cooperativa Falset Marçà, un tast de vins a Aguiló Vinateria, un tast d’olis i degustació de productes de la terra a Priorat Natur, una degustació de gastronomia local i un present del territori amb el qual l’Ajuntament obsequiarà els guanyadors. La data escollida perquè els premiats puguin gaudir d’aquesta intensa jornada que se’ls hi ha preparat a Falset és el dia 22 d’octubre.

A banda d’això, en el cas dels veïns de Falset, aquests optaran a guanyar els premis que ofereixen les 31 poblacions restants que també participen de la campanya, premis que inclouen visites a espais museístics, propostes lúdiques i culturals, degustacions de gastronomia del territori, lots de productes típics, xecs regal...

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Falset, Antoni Muntané, apunta que “hem de recolzar el comerç local i creiem que aquesta acció, per l’experiència que ens han transmès altres municipis, pot ajudar-hi”. “Un teixit econòmic i empresarial potent, començant des de la base, és font de riquesa i, en darrera instància, es tradueix en més i millors serveis als veïns”, conclou Muntané.

Al web de l’Ajuntament de Falset (http://www.falset.org/campanya-barris-antics) es pot consultar el llistat de poblacions que participen a la campanya Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, així com els premis que cada una d’aquestes ofereix.