dimarts, 20 novembre, 2018

Falset celebra aquest cap de setmana (els dies 23, 24 i 25 de novembre) la tradicional Fira de Sant Andreu. En el marc de la Fira, que un any més comptarà amb la presència de productors de proximitat i seguirà tenint un caràcter multisectorial i lúdic, hi tindran cabuda actes diversos, amb l’objectiu d’oferir un programa complet i per a tots els públics.

La Fira ocuparà, com és habitual els últims anys, diversos carrers i places de Falset de les 11 a les 21 h. A la plaça de la Quartera s’hi situaran les parades d’artesania, alimentació i el Rebost de Nadal; als carrers de Baix i Josep Campàs s’hi ubicaran parades diverses; al carrer Miquel Barceló s’hi exposarà la mostra de vehicles, i a l’aparcament de l’Euterpe s’hi podran trobar les atraccions infantils. A banda, la Biblioteca Salvador Estrem i Fa i el teatre L’Artesana també seran escenari de diversos actes.

Pel que fa al detall del programa, el divendres 23, a les 18.30 h, la biblioteca acollirà el taller “Les reines de Falset. Com te les imagines?”, i, a les 20 h, al teatre L’Artesana s’hi podrà veure l’espectacle de teatre i música “El Gran Circ d’Eric Satie”, acte organitzat pel Centre Quim Soler.

Ja al dissabte, de 10 a 14 h, tindrà lloc a la plaça de la Quartera la 4a Trobada d’intercanvi de plaques de cava. També a les 10 h, en aquest cas al carrer Miquel Barceló, s’hi celebrarà l’Esmorzar del vi jove i l’oli nou, que organitzen els establiments Àgora, Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat. A les 11 h del mateix dissabte també s’hi han programat la 2a Ballada de country, a la plaça de la Quartera, i l’exhibició de tir amb arc, al pavelló poliesportiu.

Pel que fa al diumenge, el pavelló acollirà a partir de les 9.30 h el Campionat de Judo Vila de Falset. D’altra banda, a partir de les 10 h, també tindrà lloc la demostració de tractors John Deere, organitzada per Autoagrícola Priorat. En aquest cas, serà a la carretera de Bellmunt, a tocar de la fàbrica Fermator.

Per últim, i al marge de gaudir de les parades multisectorials i les atraccions infantils, la Fira de Sant Andreu també serà bon moment per visitar el nou Castell de Falset-Museu Comarcal, inaugurat el passat mes de setembre. Divendres i dissabtes estarà obert de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, i diumenge, de 10 a 14 h.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.