dimarts, 12 gener, 2016
La prova, que se celebrarà el 4 de juny, tindrà la localitat de Falset com a centre neuràlgic

Aquest dimarts s’ha presentat a Falset la Gran Fondo Priorat, una marxa cicloturista en BTT que recorrerà les vinyes, senders i pistes de la comarca del Priorat. La prova, que se celebrarà el 4 de juny, tindrà la localitat de Falset com a centre neuràlgic.

La marxa, pensada per als amants del ciclisme, s’adapta a les condicions dels bikers amateurs i també a les exigències que cerquen els més experimentats. Així doncs, hi haurà dues modalitats de participació. D’una banda, la Gran Fondo, amb un recorregut de 96 km i 3.500 m de desnivell positiu. De l’altra, la Medio Fondo, amb 52 km i 1.500 m de desnivell positiu.

Durant la presentació celebrada al Celler Cooperatiu de Falset Marçà, l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, ha destacat que “la prova permetrà descobrir un dels grans atractius de Falset i el Priorat, com és l’entorn natural i agrícola d’una comarca que aspira a ser reconeguda Patrimoni Mundial de la UNESCO”. “Creiem que un esdeveniment com la Gran Fondo contribuirà a promoure un territori on la pràctica de l’esport i la descoberta del paisatge mariden a la perfecció”, afegeix Domènech.

Tota la informació referent a la prova cicloturista es pot consultar al web granfondopriorat.com, en la qual s’hi podran formalitzar les inscripcions a partir del 19 de gener i fins arribar a un màxim de 2.000 participants.

La Gran Fondo Priorat és organitzada per Win Sports Factory i Bicipark Reus. L’Ajuntament de Falset n’és sponsor oficial.