dilluns, 15 juliol, 2019
És el quart any que l’Ajuntament de Falset participa en aquesta campanya, que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Falset

Aquest cap de setmana l’Ajuntament de Falset ha fet entrega dels premis de la campanya Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, campanya de dinamització comercial que s’ha dut a terme en els establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Falset durant el mes de juny. En total, s’han sortejat una trentena de premis, oferts per la resta de poblacions catalanes que participen en aquesta campanya. Aquests premis han recaigut en una quinzena de clients dels establiments de Falset, a raó de dos premis per guanyador.

A banda d’aquest sorteig, l’Ajuntament de Falset ha recordat el premi que ofereix als guanyadors de la campanya a la resta de poblacions catalanes. Es tracta d’una intensa jornada lúdica i cultural que tindrà lloc el 7 de setembre, coincidint un cop més amb les festivitats de Santa Càndia, patrona de Falset. Aquesta jornada, organitzada per l’Ajuntament, començarà amb la rebuda institucional, prosseguirà amb una visita i tast de vins al celler modernista de Falset -considerat Catedral del Vi- i continuarà amb una visita i tast al campanar de l’Església de Santa Maria. Tot seguit, es convidarà els assistents al dinar i, en acabar, aquests podran visitar el Castell de Falset, que acull el nou museu comarcal. Un cop finalitzada la visita, els guanyadors del premi que atorga l’Ajuntament podran gaudir dels actes previstos amb motiu de les Festes de Santa Càndia.

En relació a la campanya comercial Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir, aquest és el quart any en el qual hi pren part l’Ajuntament de Falset, “després de tres experiències molt satisfactòries en què hem dinamitzat el comerç local i, alhora, hem donat a conèixer el nostre poble a gent d’arreu de Catalunya”, afirma el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Muntané.