dijous, 24 gener, 2019
El cinema serà protagonista d’aquesta temporada, en la qual tampoc hi faltaran propostes de música i teatre

El teatre L’Artesana de Falset ha presentat la programació d’hivern, una temporada que anuncia “serà de cine”. No és en va, ja que durant els mesos de gener, febrer i març s’hi projectaran set pel·lícules. A banda d’aquests films, també hi haurà temps per a propostes de música i teatre.

Pel que fa al cinema, s’hi podran veure les pel·lícules familiars “El Cascanueces y los cuatro reinos” (26 de gener), “En Ralph destrueix Internet” (24 de febrer), “La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic” (23 de març) i “Astèrix: el secreto de la poción mágica” (23 de març). També s’hi projectaran els films “Bohemian Rhapsody” (26 de gener), “Gente que viene y bah” (10 de febrer) i “Ha nacido una estrella” (10 de març).

Pel que fa a la música, la Roda Produccions pujarà a l’escenari de L’Artesana l’espectacle familiar “El vestit pop de l’Emperador” (2 de febrer), i el pianista falsetà Lluís Capdevila presentarà “Cinematic Radio” (16 de febrer), el seu darrer àlbum amb el qual estarà de gira per Catalunya, Espanya, Suïssa i els EUA.

Per últim, i en teatre, el Grup Pere Sans d’Ulldecona representarà l’obra “Tots eren fills meus” (17 de març). L’obra d’Arthur Miller, sobre les conflictives relacions entre pares i fills, la responsabilitat social i individual i la necessitat de viure segons uns principis, és dirigit en aquest cas per Juan Martínez.

La programació d’hivern que s’enceta aquest dissabte 26 de gener, és l’onzena de la nova etapa del teatre L’Artesana de Falset. En les deu temporades anteriors, s’hi han dut a terme en total prop de 150 propostes, les quals han aplegat més de 23.000 espectadors.

La programació del teatre L’Artesana és organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Falset. En aquesta 11a temporada compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.