dijous, 24 gener, 2019
El cinema serà protagonista d’aquesta temporada, en la qual tampoc hi faltaran propostes de música i teatre

El teatre L’Artesana de Falset ha presentat la programació d’hivern, una temporada que anuncia “serà de cine”. No és en va, ja que durant els mesos de gener, febrer i març s’hi projectaran set pel·lícules. A banda d’aquests films, també hi haurà temps per a propostes de música i teatre.

Pel que fa al cinema, s’hi podran veure les pel·lícules familiars “El Cascanueces y los cuatro reinos” (26 de gener), “En Ralph destrueix Internet” (24 de febrer), “La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic” (23 de març) i “Astèrix: el secreto de la poción mágica” (23 de març). També s’hi projectaran els films “Bohemian Rhapsody” (26 de gener), “Gente que viene y bah” (10 de febrer) i “Ha nacido una estrella” (10 de març).

Pel que fa a la música, la Roda Produccions pujarà a l’escenari de L’Artesana l’espectacle familiar “El vestit pop de l’Emperador” (2 de febrer), i el pianista falsetà Lluís Capdevila presentarà “Cinematic Radio” (16 de febrer), el seu darrer àlbum amb el qual estarà de gira per Catalunya, Espanya, Suïssa i els EUA.

Per últim, i en teatre, el Grup Pere Sans d’Ulldecona representarà l’obra “Tots eren fills meus” (17 de març). L’obra d’Arthur Miller, sobre les conflictives relacions entre pares i fills, la responsabilitat social i individual i la necessitat de viure segons uns principis, és dirigit en aquest cas per Juan Martínez.

La programació d’hivern que s’enceta aquest dissabte 26 de gener, és l’onzena de la nova etapa del teatre L’Artesana de Falset. En les deu temporades anteriors, s’hi han dut a terme en total prop de 150 propostes, les quals han aplegat més de 23.000 espectadors.

La programació del teatre L’Artesana és organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Falset. En aquesta 11a temporada compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.