dijous, 10 març, 2016

El cap de setmana solidari de Falset, celebrat els passats 5 i 6 de març, ha permès recaptar 7.784,85 euros. Aquests diners serviran per fer arribar aliments i medecines als civils sirians que no han pogut fugir de la guerra que assota el seu país i que malauradament pateixen els horrors del conflicte armat. La coordinació de l’ajuda es farà a través de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats, l’ACNUR.

L’Ajuntament es mostra agraït per la col·laboració de les entitats, comerços, empreses, allotjaments, restaurants i particulars en aquestes jornades solidàries amb el poble sirià. I, com és lògic, reconeix la implicació i la bona voluntat de tots aquells i aquelles que han participat en les diferents activitats que s’han dut a terme, com el sopar solidari, els sortejos, la caminada popular, la xocolatada, la venda de vi solidari i altres.

L’alcalde Jaume Domènech destaca que “Falset s’ha bolcat en tots els actes programats, prop de 200 veïns participaven en el sopar solidari i més de 150 en la caminada del diumenge al matí, per posar només dos exemples”. Domènech afegeix que “la iniciativa posa de manifest que es pot comptar amb els veïns i veïnes de Falset quan es tracta de col·laborar amb una bona causa”.

Detall de la recaptació econòmica

Concepte Import
Sopar i fila zero

3.233,5€

Vi

768€

Números sorteig  lots

2.373€

Números sorteig samarreta Messi

785€

Caminada Popular

465€

Xocolatada

553,97€

Altres sortejos

1.170€

Barra

40€

Vermut

542,5€

Despeses -2.146,12€
Total 7.784,85€

 

 

 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.