dilluns, 5 novembre, 2018
Xarim Aresté (divendres 9) i Èric Vinaixa (dissabte 10) actuaran al teatre L'Artesana de Falset.

Xarim Aresté i Èric Vinaixa actuaran al teatre L’Artesana de Falset, divendres i dissabte, respectivament, en el marc del Festival Accents de pop, folk i rock dels Països Catalans, organitzat per Empenta Cultural, sota la direcció artística del programador Isaac Albesa. En aquesta cinquena edició, l’Accents surt per primer cop de Reus i viatja a tres comarques del Camp de Tarragona, entre aquestes, el Priorat.

En el cas del cantant flixenc Xarim Aresté presentarà a L’Artesana el seu disc “Polinèsies”, el tercer de la seva carrera en solitari. “Polinèsies” és un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents.

En el cas d’Èric Vinaixa, presentarà el seu cinquè disc “Caos a mig camí". És el seu disc més ambiciós en quant a composició, producció i interpretació, un disc on fa un pas més enllà en el seu gust pel preciosisme, l'emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat, i que no deixa de ser l'evolució natural dels seus treballs anteriors.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a les oficines de l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic. També es poden reservar per telèfon, trucant al 977 83 00 57 o enviant un correu electrònic a l’adreça: cultura@falset.org. El preu de les entrades és de 8 €, però es pot adquirir una entrada combinada per a les dues actuacions per un preu de 10 €.

L’Accents és un projecte d’Empenta Cultural que compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de Reus i Reus Ciutat de la Música 2018, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat i el patrocini de Vermuts Miró i la Denominació d’Origen Catalunya.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.