dimarts, 22 novembre, 2016

L'Ajuntament de Falset celebrarà el proper divendres 25 de novembre, a les 19h, un Ple municipal extraordinari. Els punts de l'ordre del dia són els següents:

  1. Aprovació provisional de la modificació de les tarifes de l’ordenança fiscal numero 11 reguladora de la taxa sobre el subministrament d’aigua i el sanejament.
  2. Aprovació provisional de la modificació de les tarifes de l’ordenança fiscal numero 12 reguladora de la taxa sobre la recollida i el tractament d’escombraries.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.