divendres, 18 novembre, 2016
Carlos Brull, regidor de Cultura, destaca que “l’Ajuntament tenim la voluntat decidida de resoldre de manera efectiva i permanent una problemàtica que ve d’antic, i oferir a l’Escola de Música i als seus usuaris la millor solució possible”

La Diputació de Tarragona ha redactat i finançarà amb 100.000 euros el projecte d’adequació de les instal·lacions de l’Escola de Música de Falset. La Diputació i l’Ajuntament de Falset signaran un conveni que farà possible que l’Escola de Música pugui oferir educació musical als alumnes en les condicions adequades.

Carlos Brull, regidor de Cultura, destaca que “l’Ajuntament tenim la voluntat decidida d’ajudar l’Escola de Música en allò que estigui a les nostres mans i, en aquest cas, volem resoldre de manera efectiva i permanent una problemàtica que ve d’antic, com és la de la seu on impartir les classes”. Brull afegeix que “aquest conveni suposa un gran pas per resoldre aquesta problemàtica, però seguirem buscant recolzament i fons de la Generalitat per poder oferir a l’Escola de Música i tots els seus usuaris la millor solució possible. La nostra voluntat i la tasca que ens ocupa, i així ho estem fent amb altres entitats, és que aquestes puguin desenvolupar el seu objectiu social en condicions”. Per últim, el regidor de Cultura conclou que “l’associació musical és una de les entitats amb més trajectòria, per la qual han passat nombrosos alumnes de Falset i comarca, una entitat d’aquelles que dóna vida al territori”.

Per la seva part, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, destaca que actuacions com la finançada “fomenten el creixement sostenible de la comarca i n'impulsen el seu desenvolupament”. En aquest sentit, Poblet incidia en que són “projectes que s'alineen amb els objectius estratègics de la Diputació”.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.