dimarts, 26 gener, 2016
Els cursos, que tindran lloc del 8 al 18 de febrer, són oferts per TINETaula (Diputació de Tarragona) i comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset

“Internet a la teva mà” i “Participa a les xarxes socials” són els dos cursos formatius gratuïts en l’ús de les TIC que s’impartiran a Falset del 8 al 18 de febrer, de la mà de TINETaula i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En el primer cas, “Internet a la teva mà”, el curs s’adreça a tothom que vulgui iniciar-se o aprofundir en la navegació per Internet i conèixer les eines bàsiques de la xarxa amb l’ús de tauletes i dispositius mòbils. El curs permetrà conèixer la tecnologia, familiaritzar-se amb els diferents dispositius per accedir a Internet, utilitzar els cercadors per trobar informació, crear i gestionar el correu electrònic i aprendre a descarregar aplicacions (Apps) per comunicar-se.

En el cas de “Participa a les xarxes socials”, el curs s’adreça a usuaris habituals d’Internet (individus, entitats o empreses), que volen ser actius en diferents perfils socials i també als serveis de blocs de TINET. Configurar les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube...) per vincular-les al web, crear un bloc o web (professional o personal), saber quins són els requisits tècnics per fer-ho, i conèixer l’espai web de TINET i el seu servei de creació de blocs, seran alguns dels objectius que s’assoliran amb aquest curs.

El curs “Internet a la teva mà” s’impartirà de 17 a 18:30 h i el curs “Participa a les xarxes socials” de 18:30 a 20 h. En tots dos casos, les sessions de formació seran cada dia del 8 al 18 de febrer i tindran lloc a l’Escola Antoni Vilanova de Falset.

Els interessats en assistir als cursos gratuïts han de formalitzar la inscripció a l’Ajuntament de Falset (de 9 a 15 h) abans del dimecres 3 de febrer. Les places són limitades a 10 alumnes per curs.

La TINETaula és un espai de formació TIC que la Diputació de Tarragona ofereix a tots els municipis de menys de 4.000 habitants, amb l’objectiu principal de formar els ciutadans en les competències i habilitats d’Internet. La Diputació aporta l’equipament informàtic, el formador que coordinarà l’activitat i el material didàctic. L’Ajuntament hi participa acollint l’activitat en un espai adequat i preparat per connectar-se a Internet i rebre els alumnes.