dijous, 13 agost, 2015
L’Ajuntament decideix reprendre el projecte i sol·licita al Department de Cultura una subvenció per poder-hi fer front

L’arranjament i condicionament del baluard i els exteriors del Castell és un dels projectes que l’Ajuntament de Falset ha decidit reprendre. Les obres corresponen a la darrera fase de les actuacions previstes al Castell, un projecte finançat en bona part per pel Ministeri de Foment en virtut de l’1% Cultural que estableix la Llei del Patrimoni Històric. 

L’import d’aquesta darrera actuació ascendeix a 666.256€. El 75% d’aquest import l’ha de cobrir el Ministeri de Foment, mentre que el 25% restant va a càrrec de l’Ajuntament de Falset. 

En aquest sentit, ja s’ha sol·licitat al Departament de Cultura una subvenció per fer front a la part que correspon a l’Ajuntament, 166.564€, i s’ha tractat la qüestió amb el conseller Ferran Mascarell i els Serveis Territorials de Cultura a Tarragona. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.