divendres, 22 juliol, 2016
Comunicat de l’Ajuntament de Falset en relació a la contranàlisi sol·licitada per a l’aigua de la xarxa de Sant Gregori
  • L’Ajuntament de Falset comunica que els resultats de la contranàlisi sol·licitada per a l’aigua de la xarxa de Sant Gregori són correctes, donat que tots els paràmetres es troben en els marges establerts.
  • Aquests resultats demostren que els sistema de filtratge de la xarxa de Sant Gregori funciona correctament.
  • L’Ajuntament recorda que, tal com li va informar el Servei de Protecció de la Salut, en cap moment els nivells del paràmetre que estava fora dels límits, i per al qual l’Ajuntament va sol·licitar la contranàlisi, suposaven cap risc per a la salut.
  • Per últim, l’Ajuntament vol apuntar que els resultats han estat lliurats pel laboratori aquest divendres 22 de juliol a les 18h, i no el dimarts 19 de juliol com estava previst i es va comunicar inicialment.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jun
ATENCIÓ; La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, romandrà tancada del dia 17 fins el 22 de juny per organitzar el magatzem.