divendres, 22 juliol, 2016
Comunicat de l’Ajuntament de Falset en relació a la contranàlisi sol·licitada per a l’aigua de la xarxa de Sant Gregori
  • L’Ajuntament de Falset comunica que els resultats de la contranàlisi sol·licitada per a l’aigua de la xarxa de Sant Gregori són correctes, donat que tots els paràmetres es troben en els marges establerts.
  • Aquests resultats demostren que els sistema de filtratge de la xarxa de Sant Gregori funciona correctament.
  • L’Ajuntament recorda que, tal com li va informar el Servei de Protecció de la Salut, en cap moment els nivells del paràmetre que estava fora dels límits, i per al qual l’Ajuntament va sol·licitar la contranàlisi, suposaven cap risc per a la salut.
  • Per últim, l’Ajuntament vol apuntar que els resultats han estat lliurats pel laboratori aquest divendres 22 de juliol a les 18h, i no el dimarts 19 de juliol com estava previst i es va comunicar inicialment.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.