dimecres, 4 gener, 2017
Les entrades per a la funció del reconegut humorista, que s’inclou en la programació d’hivern del teatre, ja estan a la venda a l’Ajuntament

L’humorista Berto Romero trepitjarà el proper dissabte 28 de gener (22:30 h) l’escenari del teatre L’Artesana de Falset per presentar-hi la seva darrera proposta: Berto Romero. Sigue con nosotros. En aquesta, el còmic català es presenta disposat a compartir amb el públic algunes bones lliçons que creu haver après darrerament, després d’assolir la maduresa i superar els complexos i traumes que el van tenallar en el passat (tot i que, potser, n’està desenvolupant de nous). D’aquesta manera, l’humorista planeja fer passar més que un bona estona als espectadors, obstinat en cantar, ballar i explicar la seva vida i la dels altres.

Les entrades per a la funció de Berto Romero a Falset ja estan a la venda. Es poden adquirir a l’Ajuntament per un preu de 15€, ja sigui presencialment, per telèfon (977 83 00 57) o per correu electrònic (comunicació@falset.org; cultura@falset.org). El preu de l’entrada a taquilla el mateix dia de l’obra serà de 18€.

Berto Romero és un humorista que toca tots els pals, des del cinema a la televisió (actualment amb Buenafuente al programa Late Motiv), i és en el monòleg on mostra la millor versió de la seva capacitat per captar l’atenció i desencadenar un torrent de rialles entre els espectadors.

Segons Carlos Brull, regidor de Cultura de Falset, “portem al teatre L’Artesana un dels grans monologuistes del país”. “L’humor fresc de Berto Romero és absurd i intel·ligent alhora, i planteja temes i situacions que connecten amb la gent, factors que expliquen, juntament amb la seva singular manera de fer, l’èxit i el reconeixement del que gaudeix”.

La funció de Berto Romero s’inclou dins la programació d’hivern de L’Artesana, en la que també s’hi troben propostes com les obres de teatre Confessions d’un ex president, amb Queco Novell (7 de maig), i 23 cm amb la Companyia de Teatre de Móra d’Ebre (12 de febrer); els concerts de Joan Reig (4 de març); The Hanfris Quartet (19 de març), i el Cor d’Adults Victòria dels Àngels de Sant Cugat (26 de març), i les projeccions de cinema Villaviciosa de al lado (29 de gener), Canta (5 de febrer), Trolls (19 de febrer) i La luz entre los océanos (12 de març).