dimarts, 11 agost, 2015
S’han pintat i envernissat els bancs del poble, la pèrgola del Malanyet, les jardineres de la Quartera i el pont de fusta de la Font Vella

El manteniment i l’embelliment de l’espai públic és una de les prioritats marcades per l’Ajuntament, i en la qual ens s’hi ha posat des del primer dia. Així que donar una mà de pintura als bancs públics, alguns fanals i altres elements del mobiliari urbà ha estat una de les primeres accions impulsades als pocs dies de començar la legislatura. L’Ajuntament és conscient que tenir cura d’aquelles coses que són públiques n’és la seva obligació, i també entén que ha de ser també l’obligació de tots els ciutadans. 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.