dissabte, 8 desembre, 2018 - 20:00

El contingut i l'estètica musical-artística del seu espectacle representen una original aposta des de l'austeritat, per una ortodòxia contemporània que reivindica alhora el classicisme i la creativitat. Amb una acurada selecció de les més belles i commovedores lletres populars, aquest concert recull -sota el filtre sonor de la subtilesa i l'elegància melòdica que caracteritzen a Mayte Martín-, obres mestres del repertori flamenc clàssic pràcticament en desús; cants preciosos que mai abans s'havien escoltat en veus contemporànies. És un delicat treball de reconstrucció i recreació que revitalitza l'antic potenciant la seva infinita bellesa i respectant profundament tota la seva essència. Un concert molt especial emmarcat dins la segona edició del Festival Músiques de Terrer.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.