Núria Borja

Corresponen a aquesta regidoria les següents tasques:
  • Diagnosi, disseny, posada en marxa i avaluació del Pla Local de Joventut 2016-2020.
  • Creació del pla de comunicació de l’ajuntament. 
  • Serveis d’ajuts a domicili i assistència domiciliària coordinats amb el Consell Comarcal del Priorat.
  • Programa Salut als Barris. Salut als Barris és un apartat del Pla de Barris que pretén la salut dels vilatans de Falset. La Comissió fa projectes anyals per subsanar les dificultats que hi puguin haver i els presenta a la convocatòria de subvencions.Les persones que formen part de la Comissió són profesionals socials, educatius i culturals del Consell Comarcal, de la Biblioteca, de l’Institut Priorat i de l’Escola Antoni Vilanova de Falset.
  • Impulsar contactes amb l'Associació Montsant i Càritas. 

Contacta: nborja@falset.org

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.