Perruqueria, salut i benestar. 

En un ambient agradable i acollidor, atenem a cada client de manera personalitzada i harmonitzem la seva visita amb els beneficis de l’aromateràpia i la música de relaxació. Regala’t una experiència única.

Experts en Perruqueria i Estètica personal. Treballem amb Productes Naturals i Orgànics que ens ajuden a cuidar  la pell i el cabell al màxim.

Oferim, entre d’altres:

  • Coloració Vegetal pel cabell, que utilitza el poder de les plantes per donar tonalitats úniques, cos i lluentor.
  • Tractament Orgànic a la Queratina Vegetal que regenera i repara la fibra del cabell des de l’interior aportant lluentor i reduint el crespat.
  • Tractaments per al Cuir Cabellut que utilitzen el massatge i les propietats de les plantes per sanar-lo i protegir-lo.
  • Maquillatge Natural que es fusiona amb la pell aportant hidratació, nutrició i protecció.
  • Massatges Personalitzats amb Olis Essencials i Tractaments Corporals (envoltures d’argila, peelings, neteja i hidratació facial...).
  • Tallers de Moviment i Consciència del Cos que ens ajuden a aquietar la ment treballant la motricitat del cos i Tallers de Maquillatge on aprenem a realçar la pròpia bellesa natural.

 

 

HORARI: De Dilluns a Dissabte. Dimecres tancat.

 

Avinguda Tancat, 5.
977830314 / 659102591

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset informa que la setmana del 16 al 23 de juny romandrà tancada al públic, ja que es duran a terme reformes al magatzem.

D'altra banda, a partir del dia 25 de juny, serà vigent l'Horari d'Estiu.
Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).