Perruqueria, salut i benestar. 

En un ambient agradable i acollidor, atenem a cada client de manera personalitzada i harmonitzem la seva visita amb els beneficis de l’aromateràpia i la música de relaxació. Regala’t una experiència única.

Experts en Perruqueria i Estètica personal. Treballem amb Productes Naturals i Orgànics que ens ajuden a cuidar  la pell i el cabell al màxim.

Oferim, entre d’altres:

  • Coloració Vegetal pel cabell, que utilitza el poder de les plantes per donar tonalitats úniques, cos i lluentor.
  • Tractament Orgànic a la Queratina Vegetal que regenera i repara la fibra del cabell des de l’interior aportant lluentor i reduint el crespat.
  • Tractaments per al Cuir Cabellut que utilitzen el massatge i les propietats de les plantes per sanar-lo i protegir-lo.
  • Maquillatge Natural que es fusiona amb la pell aportant hidratació, nutrició i protecció.
  • Massatges Personalitzats amb Olis Essencials i Tractaments Corporals (envoltures d’argila, peelings, neteja i hidratació facial...).
  • Tallers de Moviment i Consciència del Cos que ens ajuden a aquietar la ment treballant la motricitat del cos i Tallers de Maquillatge on aprenem a realçar la pròpia bellesa natural.

 

 

HORARI: De Dilluns a Dissabte. Dimecres tancat.

 

Avinguda Tancat, 5.
977830314 / 659102591

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jun
ATENCIÓ; La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, romandrà tancada del dia 17 fins el 22 de juny per organitzar el magatzem.
28
jun
El Liceu a la Fresca ja es aquí!