Perruqueria, salut i benestar. 

En un ambient agradable i acollidor, atenem a cada client de manera personalitzada i harmonitzem la seva visita amb els beneficis de l’aromateràpia i la música de relaxació. Regala’t una experiència única.

Experts en Perruqueria i Estètica personal. Treballem amb Productes Naturals i Orgànics que ens ajuden a cuidar  la pell i el cabell al màxim.

Oferim, entre d’altres:

  • Coloració Vegetal pel cabell, que utilitza el poder de les plantes per donar tonalitats úniques, cos i lluentor.
  • Tractament Orgànic a la Queratina Vegetal que regenera i repara la fibra del cabell des de l’interior aportant lluentor i reduint el crespat.
  • Tractaments per al Cuir Cabellut que utilitzen el massatge i les propietats de les plantes per sanar-lo i protegir-lo.
  • Maquillatge Natural que es fusiona amb la pell aportant hidratació, nutrició i protecció.
  • Massatges Personalitzats amb Olis Essencials i Tractaments Corporals (envoltures d’argila, peelings, neteja i hidratació facial...).
  • Tallers de Moviment i Consciència del Cos que ens ajuden a aquietar la ment treballant la motricitat del cos i Tallers de Maquillatge on aprenem a realçar la pròpia bellesa natural.

 

 

HORARI: De Dilluns a Dissabte. Dimecres tancat.

 

Avinguda Tancat, 5.
977830314 / 659102591

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.