Carnisseries Miró S.L.  és el somni, la constància, el treball dia a dia de quatre generacions. Aquest establiment fou fundat l’any 1919,  des d’aquell any hem estat treballant la carn, dia darrera dia i sempre tenint cura d’oferir la màxima qualitat al millor preu.

La carn és un aliment bàsic en la nostra alimentació diària, ens aporta una gran quantitat de proteïnes que són molts beneficioses per al nostre organisme. Des de sempre el nostre lema ha estat i continuarà sent la gran “Qualitat” en tots els nostres productes i el més important és que tot el que oferim està elaborat artesanament, tal com ens van ensenyar els nostres avantpassats.

Una de les nostres especialitats és la carn de Xai, com que tenim granja pròpia, nosaltres els criem des de petits, els alimentem, els controlem i els sacrifiquem, d’aquesta manera podem garantir la màxima qualitat d’aquesta carn.

Plaça de la Quartera, 26.
977830137

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.