Carnisseries Miró S.L.  és el somni, la constància, el treball dia a dia de quatre generacions. Aquest establiment fou fundat l’any 1919,  des d’aquell any hem estat treballant la carn, dia darrera dia i sempre tenint cura d’oferir la màxima qualitat al millor preu.

La carn és un aliment bàsic en la nostra alimentació diària, ens aporta una gran quantitat de proteïnes que són molts beneficioses per al nostre organisme. Des de sempre el nostre lema ha estat i continuarà sent la gran “Qualitat” en tots els nostres productes i el més important és que tot el que oferim està elaborat artesanament, tal com ens van ensenyar els nostres avantpassats.

Una de les nostres especialitats és la carn de Xai, com que tenim granja pròpia, nosaltres els criem des de petits, els alimentem, els controlem i els sacrifiquem, d’aquesta manera podem garantir la màxima qualitat d’aquesta carn.

Plaça de la Quartera, 26.
977830137

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.