Carta de Jordi Cuixart

Benvolgut Alcalde, regidors i veïns del poble de Falset,

Seguim fidels a la voluntat insalvable del poble de Catalunya.
Us agraeixo de tot cor el compromís i estima i us esperono a no defallir i perseverar
Amb tota l’estima i reconeixement

Serenitat i coratge

Presó de Soto del Real, 16/4/18

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Jordi Cuixart61.94 KB

Carta de Raül Romeva

Benvolguts i benvolgudes amigues de Falset

Moltes gràcies per la vostra carta de suport i sobretot per la complicitat.
Confio que la nostra presó, evidentment injusta, serveixi per tal que qui no ho ha vist, escoltat o entès, fins ara, finalment ho facin.
Seguim en davant, ferms i determinats, cap a la llibertat.

Sort i abraçades!  Salut i república!

Estremera, 16/04/18

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Raül Romeva78.56 KB

Carta de Jordi Turull

Benvolgut Alcalde,

Moltíssimes gràcies per la vostra carta en nom de l’ajuntament i de molts veïns plena de compromís i de sentiment.
No us podeu imaginar fins a quin punt cartes com la vostra ens ajuden a anar per aquí la presó amb el cap ben alt i la dignitat intacta és per això que us agraeixo tant.
Dir-vos també que com més gran és la seva injustícia, més s’enforteixen les nostres conviccions i el nostre compromís amb allò que injustament ens ha portat a alguns de nou a la presó
Per això anímicament em sento més fort i més ferm que l’altra vegada això no va d’impartir justícia això va de política i d’escarment a costa del que sigui. A costa de vulnerar drets, llibertats bàsiques i drets i llibertat que són de tots els ciutadans, pensin el que pensin i que estan molt en risc. Davant d’això, no podem ajupir el cap. És massa el que ens hi juguem nosaltres i les futures generacions. La llibertat del President Puigdemont ha estat una alenada de llum i esperança en mig de la tenebrosa actuació dels poders de l’Estat perfectament sincronitzats per escapçar l’ideari independentista
Patirem i costarà, si. Però si anem tots a la una, som perseverants, ferms i determinants i ho fem com sols ho sabem fer, de manera cívica, pacifica ens en sortirem! Segur!
Per això us reitero el meu reconeixement i la meva gratitud pel vostre compromís, pel vostre suport i pel vostre escalf. Prego feu extensiu aquest agraïment a totes les persones, a tots els veïns i veïnes de Falset que em consta i m’arriba el seu suport i el seu escalf.

Gràcies per tant!

El meu cos a la presó, el meu cor a Catalunya! Visca Catalunya lliure!

Estremera 20 d’abril de 2018

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Jordi Turull108.07 KB

Carta de Josep Rull

Benvolgut alcalde i amic,

Moltes gràcies per la vostra carta, per les paraules de suport i coratge que s’hi expressen. Que impressionant de veure les signatures de tantes persones que s’adhereixen al teu escrit. És un autèntic bàlsam per a les nostres ànimes.
Nosaltres som absolutament conscients que ens han empresonat per les nostres idees, que som presos polítics i que, per tant, no tindrem un judici just.
Tanmateix, som optimistes. Pel que està passant als països del nord d’Europa on se substancien les extradicions del President i la resta de companyans del Govern i del Parlament. I, sobretot, per la mobilització extraordinària que hi ha a Catalunya. Cívica, pacífica, democràtica.
Des d’Estremera i des de Falsetara diguem: ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble
Rep una abraçada ben forta!

Estremera, 21 d’abril de 2018

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Josep Rull97.14 KB

Carta de Joaquim Forn

Benvolgut Alcalde, 

Gràcies per la vostra carta i per les vostres paraules de suport.

Gràcies per tot el que feu per nosaltres. L'energia i la força de tots els actes que es fan arreu de Catalunya ens arriba als presos d'Estremera, Meco i Soto. 

Ens hem sentit acompanyats en tot moment i ens heu ajudat a mantenir-nos ferms. 

Els meus companys i jo estem bé, no defallim. 

Continuarem compromesos amb la llibertat, la democràcia i la justícia. 

No perdem l'esperança de tornar a casa i poder-vos agrair personalment el vostre esforç. 

Una forta abraçada 

Joaquim  

Estremera, 25 de juny de 2018

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Joaquim Forn59.98 KB

Carta d' Oriol Junqueras

Hola Jaume!

Hola alcalde, regidors i veïns de Falset!

He rebut la vostra carta i les vostres signatures. Gràcies pel vostre suport. 

Com sabeu estimo molt el vostre municipi i la vostra comarca. Alguns dels meus avant-passats són del Priorat. El meu pare va viure diversos estius a Margalef. 

La meva família i jo hem passejat sovint pels vostres carrers. 

Segur que els meus fills aprendran a estimar el Priorat tant com jo. 

La meva família és qui més pateix aquesta situació tan injusta i cruel. 

Vosaltres heu de ser forts en l'amor a la terra i la gent. Els ho devem els nostres fills i els nostres néts. 

Ànims i records!

Estremera, 19/04/2018 

AdjuntMida
PDF icon Carta original Oriol Junqueras59.11 KB

Carta de Jordi Turull

Benvolgut Alcalde,

Moltes gràcies per la teva carta plena de sentiment i de compromís. Un compromís que com molt bé m’expliques no és nou a la comarca del Priorat, on el crit de llibertat ha ressonat per tots els cims d’aquesta meravellosa i ferma comarca al llarg de la història.

Hem rebut moltes cartes on l’encapçalament és una foto preciosa de diferents paisatges del Priorat.

Mai us ho podrem agrair com correspondria. Cartes com aquestes ens ajuden molt més del que podeu imaginar a anar per aquí la presó amb el cap ben alt i la dignitat intacta.

Anímicament estem forts i ferms. Com més grans i evidents son les injustícies, les arbitrarietats, les persecucions i l’autoritarisme de l’Estat, més s’enforteixen les meves conviccions i el meu compromís actiu  al servei de tots allò pel que injustament ens han empresonat.

Tantes, tantes mostres de compromís per tots els racons del país, per part de persones de tota mena de condició i edat, ens han de donar molta més confiança en nosaltres mateixos i sobretot molta esperança.

Patirem i costarà, sí. Però si anem tots a la una, si som perseverants, ferms i determinats i actuem pacíficament com sempre ens em sortirem.! Segur!

Defensar que la gent decideixi sobre la independència de Catalunya és una causa noble, justa, legitima, pacífica i democràtica.

Cap por i cap complex perquè el segle XXI és pels que pacíficament volem engrandir la justícia, la democràcia i la llibertat, i no pels que autoritàriament ho volen empetitir. Per això patirem però guanyarem!

Trasllada a tots els veïns i veïnes de Falset la meva gratitud per tantes mostres de suport, d’afecte i sobretot de compromís. Moltes cartes no les he pogut contestar.

Gràcies de nou pel teu, pel vostre gest amb la carta i tot el que feu per la nostre llibertat i sobretot per la llibertat de Catalunya!!

Gràcies per tant!!!

JORDI TURULL I NEGRE

Presó d’Estremera 8 de juny de 2018

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Jordi Turull87.2 KB

Carta de Carme Forcadell Lluis

Benvolgut Jaume,

Estaré encantada de tornar a visitar la vostra comarca, l’estimat Priorat. Sempre que hi he vingut m’he sentit a casa meva i entre persones que m’estimen i jo estimo i serà una gran ocasió per agrair-vos personalment el munt de cartes rebudes de tots els racons de la comarca; algunes acompanyades de fotos de les vostres vinyes orgull del País.

No patiu, estic serena i tranquil·la, amb la tranquil·litat que dona saber que vaig complir amb el meu deure com a presidenta del Parlament.

No patiu , estic convençuda que superarem aquest s moments com hem superat etapes més difícils de la nostra història.

Ens retrobarem en llibertat i ho celebrarem.

Presó d'Alcala Meco, 23 de juny de 2018

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.