Carta de Jordi Cuixart

Benvolgut Alcalde, regidors i veïns del poble de Falset,

Seguim fidels a la voluntat insalvable del poble de Catalunya.
Us agraeixo de tot cor el compromís i estima i us esperono a no defallir i perseverar
Amb tota l’estima i reconeixement

Serenitat i coratge

Presó de Soto del Real, 16/4/18

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Jordi Cuixart61.94 KB

Carta de Raül Romeva

Benvolguts i benvolgudes amigues de Falset

Moltes gràcies per la vostra carta de suport i sobretot per la complicitat.
Confio que la nostra presó, evidentment injusta, serveixi per tal que qui no ho ha vist, escoltat o entès, fins ara, finalment ho facin.
Seguim en davant, ferms i determinats, cap a la llibertat.

Sort i abraçades!  Salut i república!

Estremera, 16/04/18

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Raül Romeva78.56 KB

Carta de Jordi Turull

Benvolgut Alcalde,

Moltíssimes gràcies per la vostra carta en nom de l’ajuntament i de molts veïns plena de compromís i de sentiment.
No us podeu imaginar fins a quin punt cartes com la vostra ens ajuden a anar per aquí la presó amb el cap ben alt i la dignitat intacta és per això que us agraeixo tant.
Dir-vos també que com més gran és la seva injustícia, més s’enforteixen les nostres conviccions i el nostre compromís amb allò que injustament ens ha portat a alguns de nou a la presó
Per això anímicament em sento més fort i més ferm que l’altra vegada això no va d’impartir justícia això va de política i d’escarment a costa del que sigui. A costa de vulnerar drets, llibertats bàsiques i drets i llibertat que són de tots els ciutadans, pensin el que pensin i que estan molt en risc. Davant d’això, no podem ajupir el cap. És massa el que ens hi juguem nosaltres i les futures generacions. La llibertat del President Puigdemont ha estat una alenada de llum i esperança en mig de la tenebrosa actuació dels poders de l’Estat perfectament sincronitzats per escapçar l’ideari independentista
Patirem i costarà, si. Però si anem tots a la una, som perseverants, ferms i determinants i ho fem com sols ho sabem fer, de manera cívica, pacifica ens en sortirem! Segur!
Per això us reitero el meu reconeixement i la meva gratitud pel vostre compromís, pel vostre suport i pel vostre escalf. Prego feu extensiu aquest agraïment a totes les persones, a tots els veïns i veïnes de Falset que em consta i m’arriba el seu suport i el seu escalf.

Gràcies per tant!

El meu cos a la presó, el meu cor a Catalunya! Visca Catalunya lliure!

Estremera 20 d’abril de 2018

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Jordi Turull108.07 KB

Carta de Josep Rull

Benvolgut alcalde i amic,

Moltes gràcies per la vostra carta, per les paraules de suport i coratge que s’hi expressen. Que impressionant de veure les signatures de tantes persones que s’adhereixen al teu escrit. És un autèntic bàlsam per a les nostres ànimes.
Nosaltres som absolutament conscients que ens han empresonat per les nostres idees, que som presos polítics i que, per tant, no tindrem un judici just.
Tanmateix, som optimistes. Pel que està passant als països del nord d’Europa on se substancien les extradicions del President i la resta de companyans del Govern i del Parlament. I, sobretot, per la mobilització extraordinària que hi ha a Catalunya. Cívica, pacífica, democràtica.
Des d’Estremera i des de Falsetara diguem: ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble
Rep una abraçada ben forta!

Estremera, 21 d’abril de 2018

AdjuntMida
PDF icon Carta original de Josep Rull97.14 KB

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

31
maig
Nou projecte educatiu: La Taptana
08
jun
Escriu-me aviat