L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

I Curso Internacional de Clarinete

La Associació Musical Vila de Falset  en colaboración con el ayuntamiento de Falset organiza entre el 22 y 27 de julio de 2019 el I Curso Internacional de Clarinete en Falset. El Curso será llevado a cabo por Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín y Tuuli Rähni.

First International Clarinet Workshop

The “Associació Musical Vila de Falset” together with the Falset town council organize, between july 22nd and 27th, 2019, the First International Clarinet Workshop in Falset. The workshop will be taught by Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín and Tuuli Rähni.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.