divendres, 23 novembre, 2018 - 20:00

Es tracta d'un concert escenificat, amb música i adaptació de textos d’Erik Satie, que intenta copsar l’art, l’esperit i la peculiar personalitat del compositor francès a través del seu llegat musical, dels seus escrits i de les seves llegendes. El text ha estat creat apartir d’escrits del propi Satie, d’una comicitat i ironia tal que semblaria que haguessin servit de model posteriorment als grans Groucho Marx i Woody Allen, i que ara estaran en boca de l’actor Quim Lecina, acompanyat per la mezzo Montserrat Bertral i Daniel Blanch al piano.  Un espectacle teatral i musical amb tocs de circ i cabaret organitzat pel Centre Quim Soler en el marc de la segona edició del Festival Terrer.

 

Entrades: 12 € / 15 € 

Comprar entrades: https://entradium.com/entradas/gran-circ-erik-satie-festival-terrer

 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

24
maig
Presentació del llibre Alguns ocells muts d'Óscar Palazón. Amb Toni Orensanz i postres de Músic. A la Biblioteca municipal i comarcal Salvador Estrem i Fa, al c. de Baix 41 de Falset.