divendres, 23 novembre, 2018 - 20:00

Es tracta d'un concert escenificat, amb música i adaptació de textos d’Erik Satie, que intenta copsar l’art, l’esperit i la peculiar personalitat del compositor francès a través del seu llegat musical, dels seus escrits i de les seves llegendes. El text ha estat creat apartir d’escrits del propi Satie, d’una comicitat i ironia tal que semblaria que haguessin servit de model posteriorment als grans Groucho Marx i Woody Allen, i que ara estaran en boca de l’actor Quim Lecina, acompanyat per la mezzo Montserrat Bertral i Daniel Blanch al piano.  Un espectacle teatral i musical amb tocs de circ i cabaret organitzat pel Centre Quim Soler en el marc de la segona edició del Festival Terrer.

 

Entrades: 12 € / 15 € 

Comprar entrades: https://entradium.com/entradas/gran-circ-erik-satie-festival-terrer

 

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.