diumenge, 10 novembre, 2019 - 18:00

La companyia teatral de Móra d'Ebre puja a l'escenari de L'Artesana l'obra "Fuita", de Jordi Galceran.

Sinopsi
A Isidre Galí, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat, li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la seva dona l'ha deixat pel periodista que ha destapat l'affair, i està tan desesperat que està a punt posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil, que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a il·lusionar-se.

A partir d'aquest moment entren en joc una sèrie de persones que provocaran un cúmul de circumstàncies que el portaran a un final inesperat i molt diferent del que inicialment havia planejat.

Però... realment ha sigut una casualitat? Les casualitats existeixen? O el destí no està escrit i l'escrivim nosaltres a la nostra conveniència o interès?

Fuita és una de les primeres obres de Jordi Galceran, amb un text àgil que converteix aquesta comèdia d'embolic en un seguit de situacions absurdes, esbojarrades i hilarants on tot el que veiem no és el que sembla... ni tothom és qui diu ser.

Preu: 6€.

Al teatre L'Artesana.