diumenge, 12 maig, 2019 - 18:00

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla, quatre bones amigues, recorden moments viscuts gràcies a la Nona, una dona fascinant d’orígen italià, inmigrant als Estats Units que els hi descobreix que en la seva joventut va ser una Bobby Soxer autèntica, una fan boja per “La Veu”. Ella les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment al seu ídol, el gran Frank Sinatra. Quatre cantants (Mone Teruel, Txell Sust, Marian Barahona i Susana Ribalta) acompanyades del pianista Nito Figueras dediquen aquest espectacle musical, escrit per Mònica Pérez i dirigit per Roser Batalla, al gran Sinatra, on es combinen cançons, anècdotes i molt d’humor!

Preu anticipada: 12€
Preu taquilla: 15€

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jun
ATENCIÓ; La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, romandrà tancada del dia 17 fins el 22 de juny per organitzar el magatzem.
28
jun
El Liceu a la Fresca ja es aquí!