diumenge, 12 maig, 2019 - 18:00

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla, quatre bones amigues, recorden moments viscuts gràcies a la Nona, una dona fascinant d’orígen italià, inmigrant als Estats Units que els hi descobreix que en la seva joventut va ser una Bobby Soxer autèntica, una fan boja per “La Veu”. Ella les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment al seu ídol, el gran Frank Sinatra. Quatre cantants (Mone Teruel, Txell Sust, Marian Barahona i Susana Ribalta) acompanyades del pianista Nito Figueras dediquen aquest espectacle musical, escrit per Mònica Pérez i dirigit per Roser Batalla, al gran Sinatra, on es combinen cançons, anècdotes i molt d’humor!

Preu anticipada: 12€
Preu taquilla: 15€

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!