divendres, 27 juliol, 2018 - 22:00

Jordi Romero neix a Vigo i obté el títol de Professor Superior de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona sota el mestratge de Ramón Coll.

Especialitzat en l’acompanyament i la música de càmera, la seva solidesa artística el porten a descobrir i treballar en àmbits molt diversos i complementaris des de la música antiga; Premi Nacional de Joventuts musicals, l’ Òpera; professor de repertori vocal al Conservatori del Liceu, màster classes, cursos i concursos internacionals de cant, corepetició d’Operes i els seus dos CD’s editats. Sorprèn, tanmateix, com cantant i compositor. Swing, Jazz, Blues, música me- lòdica internacional, etc.

Múltiples concerts com a pianista i cantant avalen la seva professionalitat en tots aquests gèneres.

i tot seguit Falçet - SoundSystem - Dj Mami

  • Entrada gratuïta.
  • Servei de bar i crispetes

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.