dissabte, 16 febrer, 2019 - 20:00

El pianista falsetà Lluís Capdevila, format com a músic als Estats Units, ha centrat la seva carrera musical amb el jazz. Després de debutar amb Diàspora (2016), presentarà a l’Artesana el seu nou àlbum, acompanyat del músic grec Petros Klampanis, al contra- baix, a la percussió i al bucle. Cinemàtic Ràdio és un àlbum de música original inspirada en estats d'ànim que recorden el cinema i que està adreçat a un públic ampli. Aquest concert a l'Artesana és un dels primers de la gira de presentacions que el falsetà farà a diversos indrets de Catalunya i de la resta de l’Estat, de Suïssa i dels Estats Units.

Preu anticipada: 10 €.
Preu taquilla: 12 €.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.