dissabte, 16 febrer, 2019 - 20:00

El pianista falsetà Lluís Capdevila, format com a músic als Estats Units, ha centrat la seva carrera musical amb el jazz. Després de debutar amb Diàspora (2016), presentarà a l’Artesana el seu nou àlbum, acompanyat del músic grec Petros Klampanis, al contra- baix, a la percussió i al bucle. Cinemàtic Ràdio és un àlbum de música original inspirada en estats d'ànim que recorden el cinema i que està adreçat a un públic ampli. Aquest concert a l'Artesana és un dels primers de la gira de presentacions que el falsetà farà a diversos indrets de Catalunya i de la resta de l’Estat, de Suïssa i dels Estats Units.

Preu anticipada: 10 €.
Preu taquilla: 12 €.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.