Flama del Canigó

Dijous 21 

20.00 a 21.00 h  - RECOLLIDA DE LLENYA DEL TERME 

Dissabte 23

18.30 h - CONCENTRACIÓ a l'Euterpe per anar a recollir la FLAMA a TORROJA DEL PRIORAT. 

21.00 h - ARRIBADA de la FLAMA del CANIGÓ al Castell. Tot seguit DIMONIS portaran la Flama i els feixets de...

06
jul.

Quatre adolescents són absorbits per un videojoc, en què es converteixen en avatars de personatges arquetípics. Allà viuran múltiples aventures, alhora que busquen com sortir d'allà per tornar al seu món.

Tot seguit Falçet - SoundSystem - DJ Tester

 

13
jul.

Durant la Guerra Freda, n un inquietant laboratori d'alta seguretat es produeix una connexió insòlita entre dos mons aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa, que treballa com a netejadora al laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment classificat com a secret: un...

27
jul.

Jordi Romero neix a Vigo i obté el títol de Professor Superior de Piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona sota el mestratge de Ramón Coll.

Especialitzat en l’acompanyament i la música de càmera, la seva solidesa artística el porten a descobrir i...

11
set.

La Cursa de Muntanya Vila de Falset, que celebrarà la seva 12a edició l’11 de setembre, ha obert ja el període d’inscripcions, que es poden formalitzar al web www.cursadefalset.net.

Com és habitual, els corredors podran optar per...

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset informa que la setmana del 16 al 23 de juny romandrà tancada al públic, ja que es duran a terme reformes al magatzem.

D'altra banda, a partir del dia 25 de juny, serà vigent l'Horari d'Estiu.
Matins
De dilluns a divendres de 10 a 14h.
Tardes
Dimarts de 16 a 20h.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).