dissabte, 20 maig, 2017 - 19:00

Per primer cop al Priorat, el Festival programa una activitat de recreació històrica centrada en un dels aspectes més característics de la cultura romana: la lluita dels gladiadors.

Mal interpretats pel món del cinema i la literatura contemporània, on aquest espectacle ―que per als romans tenia molt a veure amb els seus valors i amb les seves creences més profundes― ens apareix només en el seu vessant més cruel i inhumà, el grup de recreació històrica Tarraco Lvdvs intentarà contextualitzar molt millor el sentit i la pràctica d’aquells gladiadors per a, almenys, «entendre» una mica millor el món antic.

Activitat liure i gratuïta. Recomanada a partir de 7 anys.

A la plaça del Castell de Falset.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

31
maig
Nou projecte educatiu: La Taptana
08
jun
Escriu-me aviat