divendres, 9 novembre, 2018 - 21:00

El Festival Accents és un cicle de pop, rock i folk amb tots els accents dels Països Catalans que se celebra a diferents poblacions del Camp de Tarragona. En la seva 5a edició s'hi suma Falset. Divendres 9, a les 21.00 h, el cantant flixenc Xarim Aresté presentarà el seu disc Polinèsies.

Preu: 8 €

Entrada combinada Xarim Aresté + Èri Vinaixa (10 €)

La venda d’entrades anticipades tindrà lloc a les oficines de l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic. També es poden reservar per telèfon, trucant al 977 83 00 57 o enviant un correu electrònic a l’adreça: cultura@falset.org

Xarim Aresté - Indomables (videoclip oficial)

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.