dijous, 15 agost, 2019 - 11:00 a divendres, 16 agost, 2019 - 05:00

A les 11.00 h.
Pels carrers de la vila.
Cercavila de l’Espígol
Ordre de l’Espígol: Somera – Mulassa – Xaranga – Nens i nenes sols – Carro de l’Espígol – Nens i nenes que van en cotxet – Gegants i Banda.
Cercavila en el qual els nens i nenes escamparan espígol, tot perfumant els carrers amb la fragància d’aquesta planta. La cercavila comptarà amb la participació dels elements de festa. En acabar, a la plaça de la Quartera, es farà una foto de grup amb tots els nens i nenes participants, i se’ls obsequiarà amb una bossa de llaminadures.

En acabar la cercavila de l’Espígol. A la plaça de la Quartera.
Vermut amb vinils: Dj Soulman_u i Marc

A les 13.00 h.
A l’Església de Santa Maria.
Missa Solemne de l’Assumpció de la Mare de Déu

A les 16.00 h.
Migdiada Popular

A les 18.00 h.
Al Nou Camp Domènech – Aragonès.
Futbol. Trofeu de Festa Major
Falset Esportiu – Olímpic Mora d’Ebre, CE.
Organitza: Falset Esportiu.

A les 19.30 h.
A la plaça de la Quartera.
Havaneres amb Sons del Mar
La melangia de les melodies i del dolç ritme de dos per quatre fan que les lletres dels poetes esdevinguin històries reals cada vegada que s’interpreten.

A les 23.00 h.
A la plaça de la Quartera.
Ball de coques
Ball amenitzat per la Banda de Música “Vila de Falset”. El ball s’iniciarà amb la Jota de Falset, ballada per la pubilla i les damisel·les amb les autoritats locals. Prosseguirà amb els balls de la pubilla i l’hereu i de les damisel·les i fadrins. A continuació, s’obrirà el ball a la resta de gent, seguint la tradició que diu que l’home ha d’obsequiar amb una coca a la seva parella de ball. En acabar el Ball de Coques es rifarà la Toia.
Preu de la coca: 5 €

A les 00.30 h.
A l’envelat de l’Euterpe.
Festa Aquí te Pillo Aquí Temazo – 10 anys (2010 – 2019)
Amb Doctor Prats – DJ Schmolli – DJ Missuri Preu: 12 € anticipada. 15 € a taquilla. Organitza: Aquí Te Pillo Aquí Temazo.