21
set.

Activitat dinamitzada per Guillem Llop

21
set.

Eduard Juncosa

Absis del Castell

28
set.

Inscripcions a l'espai jove del 25 al 27 de setembre.

Taller a càrrec de Monstse Llebaria

28
set.

El periodista Antoni Bassas presentarà el seu llibre 'Bon dia, són les vuit!' (Destino, 2018) en el marc dels actes de celebració del 10è aniversari de Reusdigital.cat. La trobada es farà el 28 de setembre al teatre l'Artesana de Falseta les 7 de la tarda, amb l'accés lliure.

28
set.

Jose David Garrido 

ABSIS del Castell

06
oct.

Trobada de Bandes

Falset acollirà la XXXVII Trobada de Bandes, en la qual s’espera la participació de més de 35 bandes de tota Catalunya.
La Federació Catalana de Societats Musicals, l’Ajuntament de Falset i l’Associació Musical Vila de Falset, organitzadors de la...

19
oct.

Durant tres dies se celebrarà a Falset el primer congrés sobre la Jota als territoris de parla catalana, el qual reunirà experts i aficionats de tots els territoris. Les comunicacions de caràcter acadèmic i científic s’alternaran amb activitats i tallers de caire més lúdic.
La inscripció...

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset necessita cobrir un lloc de treball al Museu de Falset i comarca realizant tasques d'atenció al públic i dinamització i gestió de l'espai. Les persones interessades cal que estiguin inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades al SOC i ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Prova de coneixement de la llengua catalana de nivell B, el dia 14 de novembre a les 10 hores.

Primer exercici el dia 16 de novembre a les 10:00 hores. 

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).