diumenge, 26 març, 2017 - 18:00

El Club de Lectura de la Biblioteca Salvador Estrem i Fa, organitza amb col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, la projecció d'aquesta pel·lícula, basada en l'exitosa novel·la de L.M. Stedman, que ara està nominada als Oscars. L'obra ens trasllada a l'Austràlia del 1926, on arriba en un bot solidari un nadó. La parella que habita al far de l'illa on arriba, l'adopten sense avisar a les autoritats. La cosa es complicarà quan la... Millor no t'ho expliquem, vine!

Preu: 5€

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

21-05-18 10.00 h - Exercici de coneixement de la llengua catalana de nivell C1 a la Biblioteca municipal de Falset, situada al carrer de Baix número 41 de Falset.

29-05-18 10.00 h - Exercicis teòrics i pràctics,  a l’aula de la biblioteca auxiliar de l’Arxiu Comarcal del Priorat, situat a Falset al carrer Bonaventura Pascó sense número.

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

31
maig
Nou projecte educatiu: La Taptana
08
jun
Escriu-me aviat