dissabte, 23 març, 2019 - 17:00

El món de la imaginació i la fantasia estan en perill. La Mar, una nena de 8 anys experta en contes i llegendes, gràcies als llibres que el seu avi li llegeix cada nit, s’encarregarà d’evitar que els contes desapareguin amb l’ajuda dels Lunnis. Un malvat que odia la fantasia vol acabar amb el llibre màgic que conté totes les històries inventades per la humanitat, del qual n’és protectora la Lucrecia. Per aconseguir el seu propòsit, els Lunnis i la Mar hauran d’endinsar-se al llibre i aventurar-se entre els contes més coneguts, on es trobaran a personatges com el mag Merlí, Pinotxo, l’Alícia o el màgic d’Oz, entre d’altres.

Preu: 5 €.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.