dissabte, 23 març, 2019 - 17:00

El món de la imaginació i la fantasia estan en perill. La Mar, una nena de 8 anys experta en contes i llegendes, gràcies als llibres que el seu avi li llegeix cada nit, s’encarregarà d’evitar que els contes desapareguin amb l’ajuda dels Lunnis. Un malvat que odia la fantasia vol acabar amb el llibre màgic que conté totes les històries inventades per la humanitat, del qual n’és protectora la Lucrecia. Per aconseguir el seu propòsit, els Lunnis i la Mar hauran d’endinsar-se al llibre i aventurar-se entre els contes més coneguts, on es trobaran a personatges com el mag Merlí, Pinotxo, l’Alícia o el màgic d’Oz, entre d’altres.

Preu: 5 €.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.