dissabte, 23 març, 2019 - 17:00

El món de la imaginació i la fantasia estan en perill. La Mar, una nena de 8 anys experta en contes i llegendes, gràcies als llibres que el seu avi li llegeix cada nit, s’encarregarà d’evitar que els contes desapareguin amb l’ajuda dels Lunnis. Un malvat que odia la fantasia vol acabar amb el llibre màgic que conté totes les històries inventades per la humanitat, del qual n’és protectora la Lucrecia. Per aconseguir el seu propòsit, els Lunnis i la Mar hauran d’endinsar-se al llibre i aventurar-se entre els contes més coneguts, on es trobaran a personatges com el mag Merlí, Pinotxo, l’Alícia o el màgic d’Oz, entre d’altres.

Preu: 5 €.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.