diumenge, 10 març, 2019 - 18:00

En aquesta nova versió de la tràgica història d'amor de 1937, el 1954 (amb Judy Gar- land) i el 1976 (amb Bàrbara Streisand), el ja veterà músic Jackson Maine (Bradley Coo- per), descobreix i s'enamora de l'Ally (Lady Gaga), una artista amb dificultats. Ella està a punt de donar-se per vençuda del seu somni per triomfar com a cantant, però en Jack l'anima perquè salti al primer pla. A l’hora que la carrera de l'Ally s'enlaira, les relacions personals entre ells s'enfonsen, mentre Jack lliura una batalla amb els seus propis dimo- nis. Un film d’èxit que programa l’Associació de Dones la Quartera en motiu del Dia de la Dona.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.