dissabte, 23 març, 2019 - 19:00

Mentre el druida Panoràmix grimpava àgilment entre els arbres recollint vesc, va patir una caiguda que, per sort, només va quedar amb una torçada de turmell. Després de reflexionar va creure que havia arribat l’hora d’assegurar el futur del poble. Qui s'encarre- garia de preparar la vital poció màgica si ell no pogués fer-ho? Sense els poders de la poció els romans podrien acabar amb l’últim reducte dels gals. Amb Astèrix i Obèlix al seu costat, Panoràmix emprendrà una recerca per tota la Gàl·lia per trobar un druida digne de conèixer el secret de la recepta de la poció màgica, i assegurar així el futur del seu poble.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.