dissabte, 23 març, 2019 - 19:00

Mentre el druida Panoràmix grimpava àgilment entre els arbres recollint vesc, va patir una caiguda que, per sort, només va quedar amb una torçada de turmell. Després de reflexionar va creure que havia arribat l’hora d’assegurar el futur del poble. Qui s'encarre- garia de preparar la vital poció màgica si ell no pogués fer-ho? Sense els poders de la poció els romans podrien acabar amb l’últim reducte dels gals. Amb Astèrix i Obèlix al seu costat, Panoràmix emprendrà una recerca per tota la Gàl·lia per trobar un druida digne de conèixer el secret de la recepta de la poció màgica, i assegurar així el futur del seu poble.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jul.
En motiu de la cloenda del curs internacional de clarinet i música de cambra, l' Associació Musical Vila de Falset organitza el Concert de l’Orquestra de Cambra Catalana.
03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.