dissabte, 23 març, 2019 - 19:00

Mentre el druida Panoràmix grimpava àgilment entre els arbres recollint vesc, va patir una caiguda que, per sort, només va quedar amb una torçada de turmell. Després de reflexionar va creure que havia arribat l’hora d’assegurar el futur del poble. Qui s'encarre- garia de preparar la vital poció màgica si ell no pogués fer-ho? Sense els poders de la poció els romans podrien acabar amb l’últim reducte dels gals. Amb Astèrix i Obèlix al seu costat, Panoràmix emprendrà una recerca per tota la Gàl·lia per trobar un druida digne de conèixer el secret de la recepta de la poció màgica, i assegurar així el futur del seu poble.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.