diumenge, 2 juny, 2019 - 18:00

L’adaptació d’acció real d’aquest clàssic Disney ens situa a l’exòtic paisatge del mític regne àrab d’Agrabah. Aladdí és un enginyós jove que, tot i viure en extrema pobresa, somnia amb casar-se amb la bella filla del sultà, la princesa Jasmin. El destí intervé quan l’astut visir del sultà, Jafar, recluta a Aladdí perquè l’ajudi a recuperar la làmpada màgica de la cova de les Meravelles. El jove, que és un lladregot, troba la làmpada, on hi viu un geni que concedirà tres desitjos a qui l’alliberi. Aladdí es guanya l’enemistat del visir, però es fa amic del geni, i amb la seva ajuda es fa passar per un ric i galant princep. Tot i això, no aconse- guirà impressionar a la princesa per la seva riquesa, sinó per la seva manera de ser. Amb l’ajuda dels seus amics Abú (un mico ensinistrat), el geni i una catifa voladora, Aladdí intentarà salvar el regne del complot del malèfic Jafar i aconseguir els seus somnis.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'aigua és un bé escàs, fem-ne un consum responsable.

Recordem que les temporades d’hivern i primavera no han sigut especialment plujoses, causant la greu sequera que es pateix.
És recomanable controlar els consums d'aigua a casa i assumir hàbits que serveixin per revertir els efectes de la crisi de sequera que es pateix a tot el territori.

40 litres/dia/habitant

120 lites/dia

El consum responsable ens permetria estalviar aquesta quantitat d'aigua fàcilment.

FEM-HO POSSIBLE!

Agenda

03
set.
Ja podeu anar a buscar el vostre carnet de "Superlectures" a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa, al carrer de Baix 41 de Falset.