diumenge, 2 juny, 2019 - 18:00

L’adaptació d’acció real d’aquest clàssic Disney ens situa a l’exòtic paisatge del mític regne àrab d’Agrabah. Aladdí és un enginyós jove que, tot i viure en extrema pobresa, somnia amb casar-se amb la bella filla del sultà, la princesa Jasmin. El destí intervé quan l’astut visir del sultà, Jafar, recluta a Aladdí perquè l’ajudi a recuperar la làmpada màgica de la cova de les Meravelles. El jove, que és un lladregot, troba la làmpada, on hi viu un geni que concedirà tres desitjos a qui l’alliberi. Aladdí es guanya l’enemistat del visir, però es fa amic del geni, i amb la seva ajuda es fa passar per un ric i galant princep. Tot i això, no aconse- guirà impressionar a la princesa per la seva riquesa, sinó per la seva manera de ser. Amb l’ajuda dels seus amics Abú (un mico ensinistrat), el geni i una catifa voladora, Aladdí intentarà salvar el regne del complot del malèfic Jafar i aconseguir els seus somnis.

Preu: 5€.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

25
jun
ATENCIÓ; La Biblioteca Pública Salvador Estrem i Fa, romandrà tancada del dia 17 fins el 22 de juny per organitzar el magatzem.