dissabte, 20 octubre, 2018 - 21:00

Espectacle A  VORE amb Sonia Gómez, Ramon Balagué, Astrio, Carme Balagué i Pau Puig.  

Fa més de cent anys una nova tendència en música i dansa s’estenia des de Viena per tota Europa fins arribar a la ciutat de Tortosa. Los iaios se posaven les mans al cap veient com los valsets i los balls agarrats desbancaven ritmes i costums de sempre. Lo modern era allò i l’espècie invasora transformava una manera de fer i sentir. “A vore” és un projecte de recerca musical i dansística que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, los ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix EbreMontsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez. A Vore són jotes + samplers + guitarres + dansa contemporània.

Sònia Gómez, balladora de dansa contemporània / Ramon Balagué, direcció, idea original, veu, castanyetes i pandereta Pau Puig, dolçaina i aixades / Carme Balagué, balladora de jotes i fandangos / Santi Serratosa, bateria, olla i percussió corporal Arecio Smith, sintetitzadors i cassoles / Santi Careta, guitarra elèctrica i loopers

Preu. 5 € 

"A vore" SÒNIA GÓMEZ & ASTRIO & RAMON BALAGUÉ

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.