dissabte, 20 octubre, 2018 - 21:00

Espectacle A  VORE amb Sonia Gómez, Ramon Balagué, Astrio, Carme Balagué i Pau Puig.  

Fa més de cent anys una nova tendència en música i dansa s’estenia des de Viena per tota Europa fins arribar a la ciutat de Tortosa. Los iaios se posaven les mans al cap veient com los valsets i los balls agarrats desbancaven ritmes i costums de sempre. Lo modern era allò i l’espècie invasora transformava una manera de fer i sentir. “A vore” és un projecte de recerca musical i dansística que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, los ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix EbreMontsià i Baix Maestrat, i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez. A Vore són jotes + samplers + guitarres + dansa contemporània.

Sònia Gómez, balladora de dansa contemporània / Ramon Balagué, direcció, idea original, veu, castanyetes i pandereta Pau Puig, dolçaina i aixades / Carme Balagué, balladora de jotes i fandangos / Santi Serratosa, bateria, olla i percussió corporal Arecio Smith, sintetitzadors i cassoles / Santi Careta, guitarra elèctrica i loopers

Preu. 5 € 

"A vore" SÒNIA GÓMEZ & ASTRIO & RAMON BALAGUÉ

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Prova de coneixement de la llengua catalana de nivell B, el dia 14 de novembre a les 10 hores.

Primer exercici el dia 16 de novembre a les 10:00 hores. 

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).