divendres, 19 octubre, 2018 - 22:00

Espectacle inaugural a càrrec de la companyia Xuriach. Musica & Dansa, Antiga & Tradicional.  

Xuriach, companyia de música i dansa amb més d’una dècada de trajectòria, està especialitzada en la dansa i la música del Renaixement i el Barroc amb particular interès en el repertori català i ibèric. El treball de Xuriach ha estat àmpliament reconegut per la solidesa de les seves propostes, el bon coneixement del període, el repertori, l’estètica, la recreació de l’entorn sociocultural, la recreació de vestuari i, sobretot, per la passió i la il·lusió que transmeten. Us sorprendrà gratament la seva capacitat d’adaptar-se al públic fent reviure un repertori rescatat del passat per posar-lo a l’abast de tothom de manera amena i creativa. En aquesta ocasió ens presenten un espectacle sobre dansa històrica i l’origen de la Jota: música & dansa, antiga & tradicional.

Anna Romaní, dansa, castanyoles i violí / Carles Mas, dansa, castanyoles, flabiol i tamborino / Jaime Puente, dansa i castanyoles / Eva Narejos, dansa i castanyoles / Edwin Garcia, guitarra, guitarró i tiorba / Pavel Amílcar Ayala, violí barroc Marc Riera, flabiol i tamborino, flauta de tres forats i tamborino de cordes i baixó

Preu: 5€ 

Nous minoès, ayrosas contradanças

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.