divendres, 19 octubre, 2018 - 22:00

Espectacle inaugural a càrrec de la companyia Xuriach. Musica & Dansa, Antiga & Tradicional.  

Xuriach, companyia de música i dansa amb més d’una dècada de trajectòria, està especialitzada en la dansa i la música del Renaixement i el Barroc amb particular interès en el repertori català i ibèric. El treball de Xuriach ha estat àmpliament reconegut per la solidesa de les seves propostes, el bon coneixement del període, el repertori, l’estètica, la recreació de l’entorn sociocultural, la recreació de vestuari i, sobretot, per la passió i la il·lusió que transmeten. Us sorprendrà gratament la seva capacitat d’adaptar-se al públic fent reviure un repertori rescatat del passat per posar-lo a l’abast de tothom de manera amena i creativa. En aquesta ocasió ens presenten un espectacle sobre dansa històrica i l’origen de la Jota: música & dansa, antiga & tradicional.

Anna Romaní, dansa, castanyoles i violí / Carles Mas, dansa, castanyoles, flabiol i tamborino / Jaime Puente, dansa i castanyoles / Eva Narejos, dansa i castanyoles / Edwin Garcia, guitarra, guitarró i tiorba / Pavel Amílcar Ayala, violí barroc Marc Riera, flabiol i tamborino, flauta de tres forats i tamborino de cordes i baixó

Preu: 5€ 

Nous minoès, ayrosas contradanças

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Prova de coneixement de la llengua catalana de nivell B, el dia 14 de novembre a les 10 hores.

Primer exercici el dia 16 de novembre a les 10:00 hores. 

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2018 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).