divendres, 19 octubre, 2018 - 22:00

Espectacle inaugural a càrrec de la companyia Xuriach. Musica & Dansa, Antiga & Tradicional.  

Xuriach, companyia de música i dansa amb més d’una dècada de trajectòria, està especialitzada en la dansa i la música del Renaixement i el Barroc amb particular interès en el repertori català i ibèric. El treball de Xuriach ha estat àmpliament reconegut per la solidesa de les seves propostes, el bon coneixement del període, el repertori, l’estètica, la recreació de l’entorn sociocultural, la recreació de vestuari i, sobretot, per la passió i la il·lusió que transmeten. Us sorprendrà gratament la seva capacitat d’adaptar-se al públic fent reviure un repertori rescatat del passat per posar-lo a l’abast de tothom de manera amena i creativa. En aquesta ocasió ens presenten un espectacle sobre dansa històrica i l’origen de la Jota: música & dansa, antiga & tradicional.

Anna Romaní, dansa, castanyoles i violí / Carles Mas, dansa, castanyoles, flabiol i tamborino / Jaime Puente, dansa i castanyoles / Eva Narejos, dansa i castanyoles / Edwin Garcia, guitarra, guitarró i tiorba / Pavel Amílcar Ayala, violí barroc Marc Riera, flabiol i tamborino, flauta de tres forats i tamborino de cordes i baixó

Preu: 5€ 

Nous minoès, ayrosas contradanças

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.