dimarts, 11 setembre, 2018 - 08:00

La Cursa de Muntanya Vila de Falset, que celebrarà la seva 12a edició l’11 de setembre, ha obert ja el període d’inscripcions, que es poden formalitzar al web www.cursadefalset.net.

Com és habitual, els corredors podran optar per inscriure’s a un dels dos recorreguts habilitats. D’una banda, la cursa curta proposa un recorregut de 12,8 quilòmetres i 600 metres de desnivell acumulat, amb cronoescalada entre el Pla del Castanyer i el Grau de les Torres. D’altra banda, la cursa llarga repta els participants a un recorregut de 28,2 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de gairebé 1.700 metres. En aquest cas, s’inclou una cronoescalada entre el Coll del Guix i la Miranda de Llaberia i el pas per llocs emblemàtics com són la Mola de Colldejou i Llaberia, que se sumen a Sant Gregori, el Coll de l’Eudalda i el Camí de les Bateries, entre altres.

La inscripció anticipada a la cursa, fins a l’1 d’agost, té un preu especial de 15 €. A partir d’aquesta data, el preu serà de 17 €. A aquest preu cal afegir-hi, en funció del participant, l’assegurança (4 €) i el xip (3 €).

La inscripció a la Cursa de Muntanya Vila de Falset es tancarà el dia 8 de setembre a les 15 h o en arribar a 400 participants (comptant totes dues proves). Excepcionalment, l’organització podrà permetre la inscripció el mateix dia de la cursa amb un recàrrec de 5 € sobre el preu de la inscripció anticipada. Els possibles inscrits el dia de la cursa no apareixeran a les classificacions.

La inscripció a la cursa inclou, entre altres, avituallaments al llarg del recorregut, l’esmorzar, una samarreta tècnica, una ampolla de vi de la Cooperativa Falset Marçà i serveis com el de vestidors i dutxes, fisioteràpia, guarda-roba i descàrrega via web del diploma i fotografia de participació. A més, els participants entre al sorteig de material esportiu i d’articles oferts per empreses col·laboradores.

La prova esportiva, que forma part del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, compta amb el suport de l’Ajuntament de Falset.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

L'Ajuntament de Falset celebrarà aquest divendres 15 de febrer un Ple Municipal Extraordinari. L'ordre del dia és el següent:

1. Expedient 231/2019. Procediment Genèric Moció
2. Expedient 156/2019. Procediment Genèric Moció
3. Expedient 80/2019. Elaboració i Aprovació del Pressupost 2019

Consulta el calendari de cobrament d'Impostos i Taxes de l'any 2019 (Taxes i preus públics, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, IBI Urbana, IBI Rústica, IAE i Subministrament d'aigua).

Agenda

22
febr.
Presentació del llibre "El Conflicte entre el paisatge i l'energia eòlica", a càrrec del Sergi Saladié a la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.