dimarts, 11 setembre, 2018 - 08:00

La Cursa de Muntanya Vila de Falset, que celebrarà la seva 12a edició l’11 de setembre, ha obert ja el període d’inscripcions, que es poden formalitzar al web www.cursadefalset.net.

Com és habitual, els corredors podran optar per inscriure’s a un dels dos recorreguts habilitats. D’una banda, la cursa curta proposa un recorregut de 12,8 quilòmetres i 600 metres de desnivell acumulat, amb cronoescalada entre el Pla del Castanyer i el Grau de les Torres. D’altra banda, la cursa llarga repta els participants a un recorregut de 28,2 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de gairebé 1.700 metres. En aquest cas, s’inclou una cronoescalada entre el Coll del Guix i la Miranda de Llaberia i el pas per llocs emblemàtics com són la Mola de Colldejou i Llaberia, que se sumen a Sant Gregori, el Coll de l’Eudalda i el Camí de les Bateries, entre altres.

La inscripció anticipada a la cursa, fins a l’1 d’agost, té un preu especial de 15 €. A partir d’aquesta data, el preu serà de 17 €. A aquest preu cal afegir-hi, en funció del participant, l’assegurança (4 €) i el xip (3 €).

La inscripció a la Cursa de Muntanya Vila de Falset es tancarà el dia 8 de setembre a les 15 h o en arribar a 400 participants (comptant totes dues proves). Excepcionalment, l’organització podrà permetre la inscripció el mateix dia de la cursa amb un recàrrec de 5 € sobre el preu de la inscripció anticipada. Els possibles inscrits el dia de la cursa no apareixeran a les classificacions.

La inscripció a la cursa inclou, entre altres, avituallaments al llarg del recorregut, l’esmorzar, una samarreta tècnica, una ampolla de vi de la Cooperativa Falset Marçà i serveis com el de vestidors i dutxes, fisioteràpia, guarda-roba i descàrrega via web del diploma i fotografia de participació. A més, els participants entre al sorteig de material esportiu i d’articles oferts per empreses col·laboradores.

La prova esportiva, que forma part del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, compta amb el suport de l’Ajuntament de Falset.

En cas d'emergència ...
informació de contacte ► 

Comparteix

Avisos

Tot el que necessites saber per exercir el teu dret de vot a les eleccions generals i europees.

L’Associació Musical “Vila de Falset” en col·laboració amb l’Ajuntament de Falset, organitza del 22 al 27 de juliol a Falset el I Curs Internacional de Clarinets. El curs el duran a terme Selvadore Rähni, Miquel Àngel Marín i Tuuli Rähni.

Agenda

23
abr.
Càsting de Sant Jordi el proper dimarts dia 23 a partir de les 6 del vespre a la plaça de la Quartera. Busquem un Sant Jordi, una princesa i un drac! Participeu-hi!
26
abr.
Presentació del llibre "Els vaig prometre el mar" de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. A la Biblioteca municipal Salvador Estrem i Fa al c. Baix, 41 de Falset.